Minden kategória

Ön itt van: Kezdőlap> Hírek > Vállalati hírek

2022 Shenzhen nemzetközi vezeték nélküli töltéstechnológiai és alkalmazási kiállítás

Megtekintések:29 Szerző: Közzététel ideje: 2022-04-01 Származási hely:

◆A kiállítás bemutatása:
A 2022-es Shenzheni Nemzetközi Vezeték nélküli töltéstechnológiai és -alkalmazási kiállítás meghívja az érintett iparági szövetségek vezetőit és képviselőit. A kiállításon több mint 100 ország és régió 30 legjobb márkájú vállalata vesz részt, és várhatóan 100,000 100,000 kínai és külföldi vásárló gyűlik össze a XNUMX XNUMX négyzetméteres kiállítási területtel rendelkező WCT-EXPO-n. A felhasználók találkoznak, közösen növelik az üzlet volumenét, értéket teremtenek, valóban tükrözik az Ön kiállítási értékét, és hagyják, hogy márkája elterjedjen az egész világon! Gyártókat és bennfenteseket várunk a kiállításra és látogatásra.

◆A kiállítás hatása:

A kiállítási terület közel 100,000 XNUMX négyzetméter

Közel 3000 kiállító

A résztvevő országok és régiók száma meghaladja a 30-at

Nemzeti és regionális pavilonok: Németország, Dél-Korea, Olaszország, Egyesült Királyság, Franciaország, Egyesült Államok, Törökország, India, Japán és Tajvan stb.

A szakmai látogatók száma várhatóan közel 25,000 20 lesz, több mint XNUMX országból és régióból

A világ több mint 300 országából és régiójából származó közel 20 ipari szövetkezeti média átfogóan népszerűsíti és beszámol az egész folyamatról, és élvezi a márkakiállítások hatását.

hagyjon üzenetet
Online csevegés

Helló, kérjük, hagyja itt a nevét és az e-mail címét az online csevegés előtt, hogy ne hagyja ki az üzenetét, és simán kapcsolatba lépjen Önnel.